Evenementen organiseren? - rijdoor

Evenementen organiseren?

In de auto wijzen alle neuzen dezelfde kant uit! Daarom is een evement met auto's altijd een groot succes. Zeker als je die met Rijdoor organiseert!

Wij werken als volgt!

Eerst vragen we je het hemd van het lijf! Wat wil je bereiken? Wie zijn je deelnemers? Waar gaat het plaats vinden? Wat is het centrale thema? Wat moet er na afloop bij de deelnemers bereikt zijn? Wat is je budget?

Het lijken ingewikkelde vragen maar vaak zijn er hele eenvoudige antwoorden.

Meestal wil je jouw relaties een leuke dag of middag bezorgen. En wellicht heb je al een lokatie en een thema. 

Wat we ook kunnen doen...

Hoe wil je je evenement aankleden? We kunnen zorgen voor echte rallystickers. We kunnen zorgen voor een wedstrijdpolo, herinneringsmedailles, cups voor de winnaar, een startboog. Moeten we een specifieke lokatie regelen? Catering? Fotografie en video? Laat het ons weten, de sky is the limit!

Wat we altijd doen

Onze passie is het in elkaar zetten van leuke routes. We zorgen voor interessante quizvragen en opdrachten. En het hele evenement is op onze live dashboard te volgen. Voor de deelnemers, voor jou als organisator en voor de fans.

En ook goed om te weten!

Natuurlijk is het mogelijk om de kosten over meerdere partijen te verdelen. En dat ook de deelnemers zelf een bijdrage betalen. Wij hebben uitgebreide ervaring met het bedenken van sponsor packages. En soms zijn we bereid om zelf als organiserend partner te opereren.

We maken een offerte

We stellen een heldere offerte op zodat duidelijk is waar je ja tegen zegt.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Plan gewoon een vrijblijvende kennismaking. Via deze link is dat zo geregeld!

Maak een afspraak!

 

 

Terug naar blog