Veel gestelde vragen

Hieronder staan de veelgestelde vragen. Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan contact op via shop@rijdoor.nl of whatsapp naar 06 4573 3344.

DE ROAD TRIPS

Hoe werkt jullie concept?

Wij ontwikkelen Road Trips die je als familie, vrienden of teamuitje helemaal zelf kan spelen. Je koopt in onze webwinkel 1 of meerdere Road Trips. Samen met de rijdoor.app en onze spelcomputer worden jullie door de regio geleid. Afhankelijk van het thema leer je de regio kennen. Je hebt alles zelf in de hand en rijdt op eigen tempo.

Hoe bestel ik de Road Trips?

In de webwinkel kies je een Road Trip voor een regio en plaatst deze in je winkelmandje. Nadat je hebt afgerekend ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met instructies en een code. Op je smartphone open je een webbrowser, vervolgens ga je naar rijdoor.app en je meldt je aan met de code die je ontvangen hebt. Je kunt nu de Road Trip rijden.

Op deze manier heb je alles zelf in de hand, rijd je in eigen tempo en organiseer je zelf een leuk uitje met vrienden, familie of collega's.

Als ik vandaag bestel, kan ik de Road Trip dan op een andere dag rijden?

Ja hoor, als je vandaag een Road Trip bestelt, kun je deze gewoon op een andere dag spelen. De Road Trips zijn NIET gebonden aan datum of tijd. We verachten wel dat je binnen 3 maanden de Road Trip speelt. Heb je meer tijd nodig neem dan even contact met ons op.

Moet ik jullie Road Trips reserveren voor een specifieke datum?

Nee onze Road Trips hoef je niet te reserveren voor een specifieke datum. Nadat je de Road Trip hebt besteld in de webwinkel, kun je zelf bepalen wanneer je de Road Trip gaan rijden. 

Wanneer kan ik een Road Trip rijden?

Onze Road Trips zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Je kunt elk moment van de dag starten. Voor een optimale beleving is het verstandig om een Road Trip met daglicht te rijden.

Wat is het maximaal aantal teamleden?

We hanteren geen limiet op het aantal leden van, maar we adviseren we om met 1 of 2 smart phones in te loggen voor jouw team.

Rij je met meerdere auto’s, bestel dan per auto een Road Trip. Je kan in ieder geval met 10 telefoons bij 1 Road Trip (via rijdoor.app) aanmelden.

Is de getoonde prijs in de webwinkel per persoon?

Nee de prijs in de webwinkel is per auto, ongeacht het aantal personen. Wil je met meerdere auto’s rijden, dan kun je het beste meerdere Road Trips bestellen. Als je uitgaat van gemiddeld 4 personen per Road Trip betaal je net iets meer dan € 6 per persoon.

Zijn de Road Trips geschikt voor kinderen?

Natuurlijk kun je de Rijdoor Road Trips met kinderen rijden. We adviseren wel een leeftijd vanaf 12 jaar in verband met hun belevingswereld.

Waar start de Road Trip?

Je kunt starten op elke plek van de route. Nadat je een Road Trip hebt besteld, meld je je met de ontvangen code aan bij de rijdoor.app. Via de interactieve kaart kom je dan de exacte startlocatie te weten.

In onze webwinkel staat bij elke Road Trip een afbeelding van de route.

Moeten we de Road Trip pauzeren als we willen lunchen?

Jullie hoeven de Road Trip NIET te pauzeren als jullie willen lunchen. Onze Road Trips zijn gebaseerd op het aantal virtuele plekken (hotspots) die je vind. Onderweg ontvang je soms enkele opdrachten tegen de tijd maar die duren nooit langer dan 15 minuten.

Moeten we de Road Trip in één keer uitspelen?

De Road Trip hoeft NIET in één keer uit te rijden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld tussendoor pauze in te lassen voor een drankje of lunch. Je kunt daarna gewoon verder rijden. De Road Trip kan zelfs op een andere dag worden afgemaakt.

Kunnen we op dezelfde plek starten als ik met meerdere teams speel?

Ja, dat is geen enkel probleem. Je kunt samen een startpunt afspreken in de regio en van daar uit starten.

Kan ik ter plekke de Road Trip bestellen en direct spelen?

In principe wel.  Voor alle Road Trips geldt dat pen en papier erg handig zijn onderweg!

Wat moet ik doen als een foto-aanwijzing niet meer klopt?

Een onderdeel van de Road Trip is foto's zoeken. Soms klopt een foto niet meer omdat er bijvoorbeeld iets is weggehaald. Geen paniek, er zijn voldoende hotspots om de Road Trip af te maken. Geef ons door welke foto niet klopt, stuur ons een goede nieuwe foto en we belonen jullie met een gratis Road Trip maar keuze!

R I J D O O R.APP

Wordt de gps van de smartphone gebruikt?

Ja de rijdoor.app maakt gebruik van de gps van je smartphone. We hebben alle uitleg en tips opgeschreven op een speciale pagina.

Hoe lang is de code geldig?

De code is vanaf de aankoopdatum drie maanden geldig.

Kunnen we ons met meerdere smartphones aanmelden op één Road Trip?

Ja, dat is geen enkel probleem. We raden zelfs aan om dit te doen. Als je met meerdere smartphones speelt, kun jullie de rollen binnen het team verdelen. Bijvoorbeeld één persoon checkt in, één persoon stuurt berichten en meerdere personen zoeken foto-aanwijzingen. Je kan met maximaal 10 telefoons aanmelden bij 1 Road Trip.

Moet ik me opnieuw aanmelden als ik per ongeluk de browser of rijdoor.app afsluit?

Nee, de rijdoor.app onthoudt dat je bent aangemeld. Als je per ongeluk de browser of rijdoor.app afsluit en opnieuw opent, ga je gewoon verder waar je was gebleven en hoef je je niet opnieuw aan te melden.

Kunnen we tegen elkaar spelen?

Jazeker! Road Trips zijn in de rijdoor.app aan elkaar te koppelen. In de rijdoor.app komt de klassement-optie dan beschikbaar. Teams zien dan elkaars voortgang en score. Wanneer je meerdere Road Trips besteld, worden deze door ons automatisch aan elkaar gekoppeld.

Moet ik een app installeren op mijn mobiel?

Nee hoor, de Road Trips werken met een rijdoor.app (web-app) in de browser van je mobiele telefoon. Je kunt thuis al inloggen op de rijdoor.app om de instructies te lezen en je voor te bereiden.

Waarom staat de rijdoor.app niet in de app-stores?

Rijdoor.app is een website en web-app; geen 'native app'. Rijdoor.app is niet te downloaden via de app-stores van Apple of Google. Je kunt de web-app wel installeren. 

Android: klik op de downloadmelding zodra je de web-app opent op je telefoon, 

iPhone: open de Safari-browser, klik op de ‘Delen’-knop en kies voor ‘Toevoegen aan beginscherm’.

Hoeveel batterijpercentage heb ik nodig?

De rijdoor.app gebruikt de gps van je mobiele telefoon en heeft een internetverbinding nodig. Over het algemeen verbruikt een Road Trip 50% batterij. Het is verstandig om een Road Trip met minimaal 75% batterij te beginnen.

Hoeveel data verbruikt een Road Trip?

Tijdens een Road Trip wordt ongeveer 10 tot 25Mb aan data verbruikt.

TEAM- EN/OF BEDRIJFSUITJES

Organiseren jullie begeleide uitjes met een instructeur?

Nee, wij organiseren geen uitjes met een instructeur. Ons concept is erop gericht dat je een Road Trip helemaal zelf kunnen organiseren.

Kan ik met mijn collega's een Road Trip als bedrijfsuitje doen?

Natuurlijk! Een Road Trip is zelfs erg geschikt als bedrijfsuitje met collega's. Je kunt heel eenvoudig één of meerdere Road Trips in onze winkel bestellen. Bovendien kun je in de rijdoor.app meerdere Road Trips aan elkaar koppelen zodat je elkaars score en voortgang ziet! We hebben opgeschreven hoe je in 10 eenvoudige stappen jullie teamuitje tot een succes kan maken.

Kan ik bij jullie Road Trips op BTW  factuur bestellen?

Ja, dat is mogelijk. We bieden bedrijven de mogelijkheid om bij afname vanaf 5 Road Trips of meer op factuur te bestellen. We rekenen hiervoor €15,- extra administratiekosten per boeking. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

ALGEMEEN

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Je kunt ons het beste bereiken via shop@rijdoor.nl (binnen 1 werkdag) of whatsapp naar 0641289084 (antwoord binnen 1 uur).